Mituri despre consumul de Cafea

O cana de cafea dimineata este unul din ritualurile preferate de majoritatea persoanelor. Iti afecteaza cafeaua sanatatea sau nu? Aflam cateva mituri in cele ce urmeaza + cateva recomandari de cafea cu ganoderma & stevie, benefice organismului tau.

mituri despre consumul de cafea ayura

La fiecare iesire in oras sau vizita la prieteni, cafeaua este nelipsita de la masa.

Ajuta Cafeaua la slabire?

O cana de cafea poate avea ca rezultat cresterea ritmului metabolic, pentru o scurta perioada de timp. Motivul fiind continutul de cofeina, acesta fiind un stimulent folosit frecvent in pastilele de slabit.
Pentru o silueta de invidiat, noi iti recomandam o Cafea Neagra cu Ganoderma Ayura Instant Black Coffee Mix

Cafeaua cauzeaza probleme la inima?

Cresterea tensiunii arteriale, fara efecte negative pe termen lung, poate fi rezultatul consumului de cafea pentru persoanele fara probleme de sanatate. Persoanele care consuma regulat cafea, pot dezvolta toleranta la cofeina si exista posibilitatea ca aceste efecte sa nu apara.

Ayura recomanda: PACHET 12 BLACK COFFEE + 1 PROBIO GRATIS

Cafeaua este unul din alimentele recomandate pentru a preveni infundarea arterelor

Ajuta Cafeaua dupa ce consumi alcool?

O noapte de distractie in oras, alaturi de cei mai buni prieteni, are de cele mai multe ori un singur rezultat: mahmureala. O cana de cafea te ajuta sa scapi de mahmureala, stimuland sistemul central nervos si imbunatatind concentrarea. Garantat, o cana de cafea ajuta inclusiv la diminuarea durerilor de cap.

De retinut faptul ca alcoolul din sange nu este eliminat prin consumul de cafea 🙂

Prin urmare, cafeaua este un antioxidant puternic. Aceasta contine flavoniode, polifenoli, acizi hidroxilici si antocianine, care au efecte antioxidante si protejeaza celulele de radicalii liberi toxici, care pot duce in timp la boli cronice, precum cancerul.

Savurează Cafeaua ta preferată
Și conectează-te CU NOI
PE social media

Savurează Cafeaua ta preferată
Și conectează-te CU NOI
PE social media