Termeni și condiții AYURA.RO

 

Preambul

Acești Termeni și condiții generale (în continuare: TCG) „AYURA.RO” includ termenii și condițiile de accesare și utilizare a website-ului AYURA.RO. Platforma AYURA.RO este deținută și operată de SC C QUANTUM REFLEXIVE INVEST SRL cu sediul social în localitatea Oradea, Str. Tudor Vladimirescu, Nr.28/i, Ap.4, Jud. Bihor, Romania, înmatriculată la Registrul Comertului sub numarul nr. J5/2326/2019 și având cod unic de inregistrare RO41719900, denumită în continuare ”Compania”,”noi”.

Acest TCG este un contract-cadru încheiat între AYURA.RO și dumneavoastră în calitate de Client, pentru o perioadă nedeterminată, ce se încheie la plasarea unei comenzi ce este efectuată prin intermediul platformei online AYURA.RO, intrând în vigoare prin acceptarea acestuia ca element obligatoriu de plasare a comenzii. Acceptarea TCG este posibilă numai pe cale electronică. Odată cu o comandă efectuată cu succes, este încheiat pe cale electronică un contract între părți, pentru utilizarea platformei AYURA.RO. Contractul nu se califică drept contract scris, prin urmare nu va fi înregistrat, deci nu va putea fi accesat ulterior. Limba guvernantă a contractului este limba româna.

TCG se aplică oricărui raport juridic dintre Client și Companie, prin înregistrarea în sistemul AYURA.RO, în vederea utilizării serviciilor oferite și achiziționării produselor comercializate, și se extinde asupra fiecărui contract cu un partener sau contract individual de servicii și determină drepturile și obligațiile părților și alte circumstanțe cu privire la utilizarea platformei AYURA.RO. TCG este o parte expresă și integrantă a relației juridice dintre Companie și clienții săi, cu excepția cazului în care părțile exclud în mod expres aplicabilitatea acestui TCG sau a oricărei prevederi, în scris, în timpul stabilirii raportului juridic sau pe durata acestuia, cu excepția cazului în care legea aplicabilă interzice acest aspect. În cazul în care anumite dispoziții nu sunt aplicabile, dispozițiile rămase din TCG fac parte din raportul juridic al părților. În cazul unui conflict între contractul individual și TCG, prevederile contractului individual vor prevala.

Părțile vor acționa în strânsă cooperare între ele pentru punerea în aplicare efectivă a obiectului prezentului TCG.

Părțile se pot baza exclusiv pe propria lor responsabilitate în ceea ce privește informațiile disponibile pe AYURA.RO și este responsabilitatea lor exclusivă de a monitoriza orice modificări ale acestora.

Părțile sunt obligate să utilizeze AYURA.RO în scopuri licite și legale, și într-o manieră conformă cu legea.

Este sarcina și responsabilitatea părților să ofere mijloacele de acces la internet și la echipamentele necesare în acest sens (hardware și software, precum setările corespunzătoare alea acestora) pentru a accesa platforma AYURA.RO. Clientul care utilizează platforma online este singurul responsabil pentru disponibilitatea și utilizarea corectă a instrumentelor IT.

Părțile sunt de acord asupra faptului că AYURA.RO nu are nici o influență asupra și nu este responsabilă pentru politicile și practicile din Android Market, App Store sau ale altor terțe părți.

DEFINIȚII. CE ÎNȚELEGEM PRIN TERMENII FOLOSIȚI?

În cuprinsul prezentului document cât și în relația dintre Companie și Client, interpretarea noțiunilor și termenilor utilizați va fi următoarea:

Platformă/aplicație AYURA.RO – este modalitatea prin care compania pune la dispoziția utilizatorului serviciile și produsele sale și se permite achiziționarea acestora. În cuprinsul prezentului document ne vom referi la acesta și prin utilizarea sintagmei ”platformă/aplicație”.

Site- se referă la website-ul www.AYURA.RO și este modalitatea prin care Compania comercializează produse, asigură prezentarea acestora și se oferă utilizatorului posibilitatea de a plasa o comandă pentru achiziția produselor comercializate.

Client-denumit în continuare ”utilizator”, ”client”, ”cumpărător” sau ”dumneavoastră”-o persoană fizică având vârsta peste 18 ani, care urmărește achiziția de produse comercilizate de companie

Produse – orice produs listat pe Site, platformă/aplicație disponibil pentru comandă

1. EFECTUAREA UNEI COMENZI

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind, dacă este cazul, certificatul de garanție emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

2. PROCEDURA DE VÂNZARE

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator.

Pentru motive justificate AYURA.RO isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel AYURA.RO. In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al AYURA.RO, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, AYURA.RO isi rezerva dreptul de a cere Utilizatorilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

AYURA.RO poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care AYURA.RO are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

In cazul platilor online, Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie

valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Dupa 14 (paisprezece) zile de la achizitionarea unui Bun, Cumparatorului i se va putea solicita inscrierea unui Review legat de Bunul achiziționat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de Cumparator in Cont. In acest fel, Cumparatorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Clienti/ Cumparatori de pe Site si se implica activ in dezvoltarea de noi Servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor Bunurilor. Transmiterea acestor solicitări precum și răspunsurile/review-urile vor fi realizate în conformitate cu prevederile cuprinse în politica de confidențialitate și prelucrare a datelor cu caracter personal ce poate fi regăsită pe site.

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

Vânzătorul nu este si nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe platforma AYURA.RO, care nu se datorează culpei sale.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse greșit in baza de date, ne rezervăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunța clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea apăruta, daca produsul nu s-a livrat încă, fără obligația de plată a unor despăgubiri.

Caracteristicile produselor prezentate pe site sunt preluate / puse la dispoziție de producători si/ furnizori si vânzătorul nu își asuma răspunderea pentru corectitudinea acestor informații.

Preturile produselor de pe acest site sunt informative si pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp menționata.

In cazul in care nu se menționează o perioada de timp, acestea sunt valabile in limita stocurilor disponibile

3.  DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a AYURA.RO, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare). De asemenea, orice logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate ce aparțin producătorilor produselor comercializate aparțin acestora și nu acordă dreptul utilizatorului de a le prelua/copia sau utiliza în scopuri care pot genera prejudicii producătorilor sau vânzătorului.

Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de AYURA.RO, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al AYURA.RO asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al AYURA.RO, în caz contrar, persoana responsabilă urmează a acoperi toate prejudiciile suferite de vânzător sau partenerii acestuia.

Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre AYURA.RO si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea AYURA.RO cu referire la acel Continut.

Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile prezentelor termeni și condiții.

In cazul in care AYURA.RO confera Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea AYURA.RO pentru respectivul Client/Cumparator/Utilizator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

Niciun Continut transmis catre Client, Utilizator sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea AYURA.RO si/sau al angajatului/prepusului AYURA.RO care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

4.  REALIZAREA COMENZII

Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor/serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului. Cumpărătorul va putea plasa o comandă fără a fi necesară crearea unui cont pe platforma.

Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii si totodată confirma ca este de acord cu prevederile Politicii de confidentialitate, în caz contrar comanda nu va putea fi finalizată și Vânzătorul nu va avea nicio obligație față de Cumpărător.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
 • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de RO, in cazul platii online;
 • datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;

5.  DREPTUL DE RETRAGERE.EXCEPȚII

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare, bunul trebuind să fie neutilizat/desfăcut, să aibă ambalajul deteriorat și să fie returnat în aceleași condiții în care a fost livrat (ambalarea să permită asigurarea integrității produsului pe perioada transportului ). Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

 • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
 • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea contacta Vânzătorul prin modalitatile indicate pe site, acesta urmand a-I transmite un formular de retur ce va putea fi completat electronic.

In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri/bonusuri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

 • pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
 • pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar-> prin virament bancar;

Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).

In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

Disponibilitatea unui Bun va fi afisata in Site dupa cum urmeaza:

“in stoc” – produsul comandat se regaseste in stocul AYURA.RO

“stoc epuizat” – produsul nu mai este disponibil in stocul AYURA.RO Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

 • furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;
 • furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
 • furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumparator;
 • furnizarea de Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
 • bunurile al căror ambalaj este deteriorat sau a fost desigilat/desfăcut.
 • Bunurile care au prevăzută o perioadă de garanție mai redusă față de perioada de retragere, respective 14 zile

Retragerea din contract se poate face atat partial, cat si total. Retragerea partiala din contract implica rambursarea sumelor aferente produselor care se doresc a fi returnate, retragerea totala din contract implica rambursarea sumei aferente comenzii efectuate pentru toate produsele cuprinse in aceasta, inclusiv a costurilor generate de livrarea comenzii, exceptie facand comisioanele privind platile online, in termen de 14 zile de la data la care Vânzătorul intra in posesia produselor pe care doriti sa le inapoiati. Vom efectua aceasta rambursare prin modalitatea de transfer bancar in contul dumneavoastra.

6.  CONFIDENTIALITATE

AYURA.RO va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document și în cuprinsul Politicii de confidențialitate și de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

Prin transmiterea de informatii înțelegeți și acceptați termenii și condițiile prevăzute în Politica de confidențialitate si de prelucrare a datelor cu caracter personal.

7.  COMUNICAREA ÎNTRE CLIENT ȘI VÂNZĂTOR

Cumparatorul/Utilizatorul/Clientul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Vanzatorului pentru Comunicarile Comerciale continand informatii generale si tematice inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii, utilizând optiunea de dezabonare din cuprinsul Comunicărilor Comerciale transmise de Vânzător sau printr-o solicitare transmisă prin e-mail Vânzătorului.

De asemenea, pentru imbunatatirea ofertei de Bunuri si Servicii si a experientei de cumparare, vom putea folosi datele dvs. pentru efectuarea de cercetari de piata si sondaje de opinie. Informatiile obtinute in urma acestor cercetari de piata si a sondajelor de opinie nu vor fi utilizate in scopuri publicitare ci doar in cele mentionate mai sus, în aceste situații informațiile fiind anonimizate și nu pot face legatura cu nicio persoana identificabila. Raspunsurile dvs. la cercetarile de piata si sondajele de opinie nu vor fi asociate cu identitatea dvs. si nici transmise catre terți și nici nu vor fi publicate. Puteti obiecta la utilizarea datelor in scopuri de cercetare de piata si sondaje de opinie in orice moment, prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesaj sau prin contactarea AYURA.RO.

8.  MODALITĂȚILE DE PLATĂ

Preturile Bunurilor afisate in cadrul site-ului AYURA.RO includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de AYURA.RO, precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e- mail mentionata de Cumparator in cuprinsul comenzii. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre AYURA.RO in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

Datele cardului de plata ale Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile pentru AYURA.RO si nici nu vor fi stocate de catre AYURA.RO sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor. Prelucrarea acestor date se realizează în conformitate cu Politica de confidențialitate precum și în concordanță cu politica de prelucrare a datelor de către operatorul de plăți, Vânzătorul nefiind responsabil pentru prelucrarea/stocarea/transmiterea acestor tipuri de date.

In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.

Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

9.  LIVRAREA BUNURILOR ȘI GARANȚIILE

Conditiile de livrare a Bunurilor vandute de catre AYURA.RO asigura si faptul ca produsele sunt conforme si se incadreaza in termenul de valabilitate.

10. RĂSPUNDEREA CONTRACTUALĂ

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

Prin plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenele si Conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data plasarii Comenzii și acceptă prevederile cuprinse in Politica de confidentialitate.

Vanzatorul isi rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenele si Conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. Documentul este opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la momentul afisarii in Site. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe Site versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document.

Vânzătorul va putea modifica/completa/șterge orice informatie regăsită pe site sau cuprinsul acestuia, fără notificarea prealabilă a cumpărătorului/utilizatorului.

Vânzătorul nu își asumă responsabilitatea și nu garanteaza niciun efect medical al produselor pe care le comercializează. Prin acceptarea Termenelelor și Condițiilor, cumpărătorul declară expres că a înțeles faptul că produsele comercializate de vânzător nu constituie tratament medical, nu înlocuiesc tratamentul medical și nu reprezintă o opinie sau recomandare medicală. Vânzătorul nu poate fi ținut responsabil de modul în care cumpărătorul consumă produsele achizitionate de pe Site, cantitatea consumată și efectele secundare ale consumului acestor produse, răspunderea pentru modul de administrare și interferența produselor vânzătorului cu alte produse/medicamente/suplimente alimentare pe care cumpărătorul și le administrează, cumpărătorul având obligația de a respecta indicațiile cuprinse în prospectele produselor.

11. FORȚA MAJORĂ

Nici una dintre Părţi nu răspunde de neexecutarea la termen sau/şi de executarea în mod necorespunzător – total sau parţial – a oricărei obligaţii care îi revine în baza prezentului contract, dacă neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligaţiei respective a fost cauzată de forţa majoră.

Forța majora este orice eveniment extern vointei partilor, aparut dupa incheierea Contractului, imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil, precum război, epidemie, pandemie, evenimente meteo, stare de alertă/stare de urgență națională declarată de către instituțiile abilitate.

Partea care invocă forţa majoră este obligată să notifice celeilalte Părţi, în termen de 3 zile, producerea evenimentului şi să ia toate măsurile posibile în vederea limitării consecinţelor lui. Partea care invoca forta majora va comunica, în termen de cel mult 5 zile de la data survenirii cazului de forta majora, documente doveditoare, emise de camera de comert si industrie teritoriala sau de o institutie publica cu atribuțuni in domeniul afectat de forta majora.

Dacă în termen de 30 de zile de la producere, evenimentul respectiv nu încetează, oricare Parte are dreptul să notifice celeilate Parti încetarea prezentului contract, fără ca vreuna dintre Parti sa fie indreptatita să pretindă repararea prejudiciului cauzat de survenirea cazului de forță majoră.

12. LITIGII

Interpretarea clauzelor contractuale, drepturile și obligațiile părților precum și efectele juridice produse de prezentul contract vor fi guvernate de legea română.

În cazul unor neînțelegeri legate de executarea prezentului contract, părților vor urmări soluționarea amiabilă a diferendului. Dacă părțile nu ajung la o rezolvare amiabilă, soluționarea oricărui litigiu izvorât din executarea sau interpretarea prezentului contract va reveni instanțelor judecătorești competente din circumscripția Municipiului Oradea.

13. DISPOZIȚII FINALE

Prezentul document intitulat Termeni și Condiții Generale se interpretează împreună cu Politica de confidențialitate privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cumpărătorul se va putea adresa Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor în conformitate cu prevederile legale.

Prezentul document este protejat de legislația drepturilor de autor și este interzisă reproducerea parțială sau totală fără acordul expres al autorului.

Savurează Cafeaua ta preferată
Și conectează-te CU NOI
PE social media