Ingrediente

Cafea neagră instant și Coffee mix cu stevie

Cafea neagră instant și Cappuccino instant cu stevie. Ambele produse conțin ganoderma și plante medicinale care acționează benefic asupra organismului prin neutralizarea acizilor din organism, stimulează sistemul nervos central, inima, vasele de sânge , atenuează arsurile la stomac iar datorită efectului diuretic ajută la buna funcționare a rinichilor. Taninii din conținutul cafelei dilată pereții vaselor de sânge astfel stimulând circulația.

Cappuccino instant conține pudră din lapte de palmier pentru a putea fi consumată și de cei cu intoleranță la lactoză.Deasemenea nu conține zahăr acesta fiind înlocuit cu stevie care este un îndulcitor natural, fără calorii, acesta ajută la o mai bună activitate a pancreasului,  îmbunătățește toleranța la glucoză și stimulează producerea insulinei, astfel fiind recomandată și persoanelor diabetice. Produsele pot fi cosumate si de către persoanele hipertensive și cele cărora cafeaua obișnuită le produce acid la stomac.

Cafea 100% Arabica

Este obținută din bobul uneia dintre cele mai fine și aromate cafele din lume. Gustul și aroma acesteia sunt superioare oricăror altor tipuri de cafea. Stimulează sistemul cerebral, inima și vasele de sânge.

Stevia

Nu crește nivelul zahărului din sânge, nu conține calorii. Ajută la îmbunătățirea toleranței la glucoză și stimulează producerea insulinei. Are multiple efecte benefice asupra pacienților care suferă de diabet și a celor care sunt supuși la o cură de slăbire.

Ganoderma

Restabilește echilibrul organismului. Întărește sistemul imunitar și sprijină capacitatea de vindecare a organismului. Efect antiinflamator si antitumoral.

Ingredienții activi ai Ganodermei

Ginseng

Reduce stresul și sporește puterea de concentrare. Revigorează organismul. Ajută la depășirea oboselii, îmbunătățește nivelul glicemiei.

Colagen

Reduce durerile articulare. Îmbunătățește calitatea pielii. Susține regenerarea cartilajului osos și a tendoanelor. Încetinește procesul de îmbatrânire.

Moringa

Efect antiinflamator și antioxidant. Susține buna funcționare a enzimelor. Ajută la coagularea sângelui. Reduce simptomele alergice de la nivelul sistemului respirator

Calciu L-threonate

Ajută la menținerea structurii cartilajului și a articulațiilor. Spijină în mod activ formarea oaselor. Benefic în întreținerea țesutului conjunctiv.

Lapte din pudră de palmier

Acest lapte este înlocuitorul laptelui de origine animală pentru cei cu intoleranță la lactoză.

Coenzima Q 10

Este un important antioxidant. Necesară în dezvoltarea și buna funcționare a tuturor celulelor vii din organism. Crește nivelul de energie al celulelor.

Extractul din sâmburi de struguri

Întărește nervii capilari. Protejează împotriva arteriosclerozei. Efect benefic pentru păstrarea nivelului optim al colesterolului.

L-Carnitina

Indispensabilă pentru creșterea și dezvoltarea mușchilor cardiaci. Îmbunătățește aportul de oxigen al mușchilor. Contribuie la ardere a grăsimilor.

Extractul din fasole albă

Reglează nivelul zahărului din sânge. Ajută organismul să neutralizeze carbohidrații. Stimulează metabolismul în încercarea de a controla greutatea corporală.

Extract din cactus

Detoxifică și stimulează sistemul digestiv. Reglează tranzitul intestinal. Ajută în lupta împotriva colesterolului, inflamațiilor și obezității

Savurează Cafeaua ta preferată
Și conectează-te CU NOI
PE social media