Informații livrare

Livrarea se va face astfel:
Pentru comenzile pe raza României dar care nu depășesc valoarea de 400 RON (inclusiv TVA), costul livrării efectuate de către curierii DPD este de 21 RON (inclusiv TVA).
Plata la livrare se face numerar, în lei, la valoarea din documentele fiscale primite (factură și bon fiscal). Curierii DPD cu care colaborăm NU vă pot solicita nici o altă sumă în afara celei din documente (facturi, chitanțe, bonuri fiscale sau AWB).

Livrare in Europa (rutier)
În cazul livrarilor în Europa se aplica tariful de 25 EUR/colet.

Ridicarea produselor de la sediu nu se poate considera comerț la distanță, respectiv nu puteți beneficia de dreptul de denunțare în 10 zile. Vă rugăm să verificați produsele la ridicarea lor, în prezența personalului nostru, fiind obligația Dumneavoastră să nu semnați pentru primire până la testarea corespunzătoare a produselor.

Termenul de livrare obișnuit al produselor cumpărate de pe site-ul nostru se încadrează între 1 și 3 zile lucrătoare din momentul înregistrării și confirmării comenzii. În condiții speciale, timpul de livrare poate fi depășit numai anunțându-vă în prealabil despre aceasta situație.

În cazul în care nu puteți fi contactat la data și ora stabilite pentru livrare, vom păstra bunurile comandate timp de trei zile lucrătoare, interval în care vom încerca să vă contactăm din nou pentru a definitivă livrarea. În cazul în care nici în acest interval de timp nu puteți fi contactat, comanda va fi anulată.

Vă rugăm să verificați produsele primite prin firmele de curierat rapid partenere în momentul primirii, formulând eventualele reclamații în prezența curierului și înainte de a semna de primirea bunurilor. QUNANTUM REFLEXIVE INVEST SRL își rezerva dreptul de a nu lua în considerare reclamațiile cantitative și calitative care nu țin de condițiile de garanție și care sunt efectuate după primirea produselor și plecarea curierilor.

AYURA HERBAL livrează în România prin intermediul unor colaboratori externi, firme de curierat rapid. Din cauza problemelor interne de organizare și logistica ale acestor firme, termenele de livrare anunțate de către noi (24-48 de ore din momentul expedierii) nu sunt sigure și acestea se pot modifica fără înștiințare prealabilă. Mai mult, este datoria noastră să vă anunțăm că orice termen de livrare sau promisiune oferită direct Dumneavoastră de către reprezentanții firmelor de curierat rapid este relativ și trebuie considerat ca atare, AYURA HERBAL nu își asumă nici o răspundere pentru aceste promisiuni.

Ne cerem scuze în fața tuturor clienților noștri față de care nu ne-am putut ține 100% promisiunile, din motive ce nu țin de organizarea companiei noastre ci de modul în care firmele de curierat rapid înțeleg să își facă datoria față de clienți.

Savurează Cafeaua ta preferată
Și conectează-te CU NOI
PE social media